nl

Strandfotografie: Go to the beach

Strandfotografie: Go to the beach

Net zo veel als ik van strandfotografie hou, hou ik van fotografie-projecten. In 2014 was dat ‘Life is beautiful’ in 2015 was dat ‘Go to the beach’. Nu was deze laatste eigenlijk helemaal niet als fotografie-project gepland, toch heb ik (alsof ik het niet kan laten) toch elke keer een foto genomen. Het eigenlijke doel was: Binnen het jaar 50x naar zee. Oftewel 50 dagen op welke ik van de zee kon genieten. Voor mij is een bezoekje aan de zee echt het ultieme ontspanningsmomentje. En zo ging ik de ene keer een dagje of meerdere dagen en de andere keer reed ik maar voor een uurtje er naar toe om even uit te waaien en een muntthee te drinken. Uiteindelijk heb ik er 28 keer voor in de auto gezeten om op 50 dagen te komen, met als langste verblijf uiteraard in de zomervakantie van bijna drie weken in Zuid-Engeland. De meeste keren gingen naar mijn favoriete strandtent in Noordwijk: Branding Beachclub of te wel de Winter de Lodge. Aan elk uitstapje heb ik één foto overgehouden, dat ik op Facebook plaatste om zelf de tel niet helemaal kwijt te raken. Hieronder vinden jullie alle 28 beelden plus één bonus-foto. Sommige gewoon kiekjes met de iPhone, en voor andere heb ik wat meer moeite gedaan. Welke is jullie favoriet? Geef de nummer hieronder in een berichtje aan en maak kans op de laatste mini-strandshoot, die ik dit jaar weg geeft. Stemmen kan tot einde februari 2016.

Genieten op het strand1: Eerste uitstapje begin 2015

Met de kids op het strand2: Met de kids op het strand van Noordwijk

Schelpen verzamelen in Noordwijk3: Schelpen verzamelen

Mistig op het strand4: Ook fijn op een druilerige dag

Beach5: Beetje voor de hand liggend ;- )

Strandfotografie met zonsondergang6: Strandfotografie met zonsondergang

Eenzame strandwandeling7: (Bijna) alleen op het strand

Rockanje8: Rockanje

Strand9: En weer Noordwijk

Lekker ravotten in het zand10: Lekker ravotten in het zand

Hartje in het zand11: Tja, van hartjes blijf ik houden

Papa springt hoger12: Jaaa, papa springt toch echt hoger!

In de golven13: In de golven

Strandfotografie Kaap Noord14: Geliefde Kaap Noord – Texel

Doodle Door15: Doodle Door – Dorset

Strandfotografie met tijd om te relaxen16: Zo moeder – zo zoon

Bij Perry's in Zeeland17: Bij Perry’s in Zeeland

Strandfotografie Noorwijkerhout18: Noordwijkerhout

Bruidsfotografie bij Kijkduin19: Bruidsfotografie bij Kijkduin

Op de strandschommel in Noordwijk20: Op de strandschommel in Noordwijk

Nissan Figoro op het strand21: Onze Flynn op de dag dat we hem in Zeeland ophaalden

Strandfotografie Texel22: En nog een keer Texel

Kunstwerkje op het strand23: Klein kunstwerkje

Panorama Scheveningen24: Panorama Scheveningen

Tegen de wind25: Rennen tegen de wind

Bij de Lodge in Noordwijk26: Bij de Winter Lodge

Strandfotografie tegen de wind27: Hij kan er geen genoeg van krijgen

Bergen aan Zee28: Last but not least in Bergen aan Zee

Saint Catherine's Chapel Abbotsbury29: En als afsluiter St. Catherine’s Chapel in Dorset

Voor een blog over het project ‘Life is beautiful’ click hier

Voor een tweede kans om een strandshoot te winnen click hier

14 Reacties

Neem deel aan het gesprek en plaats een reactie

 1. Marion van zandvoort

  Ik kan bijna niet kiezen het zijn allemaal geweldig mooie foto’s! Nummer 20 toch ook ultiem vakantiegeluk!

 2. Mariska

  23, klein kunstwerkje, mooi door simpelheid…. (En stiekem vind ik nr tien ook heel mooi, gewoon door de leuke fotomodelletjes 🙂 )

 3. Sander

  Nummer 6 springt er voor mij wel uit. Leuk om je eigen kinderen te zien.

 4. Rhodé

  Tja, niet geheel onpartijdig: het romantische momentje bij nr 18.
  Maar nr 23 vind ik idd ook heel mooi, de rustige eenvoud is mooi en krachtig.

 5. Guusje Derksen

  Nummer 20 ♡ omdat ik daar altijd hééél graag samen met mijn mama ga schommelen 🙂

 6. Linda Meijer

  Nummer 10 staat bij mij met stip op nummer 1 …. Gewoon omdat lekker ravotten en spelen op t strand met water en zand op mijn verlanglijstje staat voor dit voorjaar. Onze kindjes hebben namelijk nog nooit de ‘echte’ zee gezien en ik kan niet wachten om die gezichtjes te zien als ze lekker ‘vies’ worden door de combi water en zand…

 7. Frouke

  Wat een lastige vraag! Na wat wikken en wegen is nummer 18 mijn favoriet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu