nl

Sneakpreview familieshoot Son en Breugel

Sneakpreview familieshoot Son en Breugel

Over deze familieshoot in Son en Breugel ben ik wel erg enthousiast. De opdracht was om absoluut geen geposeerde foto’s te maken, en oh wat hou ik daarvan! Ik heb heel veel foto’s, die ik graag wil laten zien – maar voor nu even een korte teaser. Je zou kunnen zeggen, dat we een beetje pech met het weer hadden, maar het geluk kregen we dubbel en dwars terug: We hebben een heerlijke familieshoot gemaakt, die authentieke foto’s heeft opgeleverd en nog nooit eerder kwamen mij de in dit gebied levende bizons in beeld. Hoe dicht bij ze kwamen, dat zal ik binnenkort laten zien …

 

Familieshoot met veel lolWat een heerlijk sfeertje!

Bizons bij de familieshootEn ineens waren ze daar

Schuilen tijdens de familieshootEn dan moest er toch geschuild worden voor de regen

Voor nog een familieshoot in Son en Breugel – met geposeerde en ongeposeerde foto’s – kijk hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu