nl

Bruidsfotografie Ulvenhout – sneakpreview zomerbruiloft

Bruidsfotografie Ulvenhout – sneakpreview zomerbruiloft

Nog maar net terug van vakantie mocht ik mij gelijk weer op de bruidsfotografie storten. Wat ben ik toch een bofkont!! En dan gelijk weer een bruiloft met lekker veel kinderen op Landgoed Ulvenhart, en trouwlocatie waar ik echt van hou omdat deze zo’n mooie natuurlijke uitstraling heeft. En wat was het een prachtig weer! Bij mijn laatste bruiloft in Ulvenhout vond de ceremonie in de historische Vlaamsche schuur ‘De Raaf’ plaats, deze keer kon het ja-woord buiten gegeven worden, op de binnenplaats. Hier alvast een sneakpreview van dit prachtige stel met hun onwijs schattig dochtertje. Binnenkort laat ik hier graag nog veel meer van zien …

Aansnijden van de bruidstaartHet aansnijden van de flinke bruidstaart 

Stralen bruidsmeisjeWat een blij meisje! 

Bruidsfotografie in UlvenhoutEen stralende familie

Kijk hier voor het blog van mijn eerdere bruiloft op Landgoed Ulvenhart (ook met een bijzonder lief bruidsmeisje!). 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu