nl

Prijzen

Bruidsfotografie

Jullie individuele stijl komt volledig tot zijn recht in de bruidsfotografie die ik maak. Met oog voor het unieke karakter van deze bijzondere gebeurtenis leg ik jullie grote dag vast. De prijzen beginnen bij € 1.395,- voor 6 uur bruidsfotografie. Hebben jullie een andere daginvulling voor ogen bespreek ik dit graag persoonlijk met jullie om een prijs op maat te maken. Jullie ontvangen de professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie. Via een online slideshow kunnen jullie de sfeer van deze prachtige dag delen met familie en vrienden. Desgewenst maak ik een online gallery. Graag vervaardig ik van jullie bruiloft ook een prachtig trouwalbum. Interesse? In een persoonlijk gesprek laat ik jullie vrijblijvend de verschillende mogelijkheden zien.


Loveshoot

Nog geen trouwplannen? En toch samen helemaal verliefd op de foto? Of willen jullie vooruitlopend op de bruiloft ongedwongen een reportage laten maken?  Soulmates Images maakt loveshoots die bij jullie passen. Romantisch of stoer. In de stad of op het strand. Leuke bijkomstigheid: jullie kunnen de foto’s ook voor de uitnodiging gebruiken. Een loveshoot kost € 275,-. Kijk hier voor een impressie van een loveshoot.

Bruidsfotografie tevreden klanten

“Bij Soulmates Images bruidsfotografie is van kunde een vak gemaakt. Een prachtig moment die jij niet wilt vergeten wordt vastgelegd! Er wordt geluisterd naar wat de wensen zijn en daar wordt rekening mee gehouden. Voor een mooie herinnering moet natuurlijk ook betaald worden, wat ons betreft de moeite waard! Mede omdat het vastleggen van mooie momenten gebeurd met enige betrokkenheid en in een relaxte sfeer. Een goed totaalplaatje dus!”
Simone & Leendert

 

Bruidspaar komt uit de kerk

“Wij zijn heel erg blij met de foto’s van onze bruiloft, ze zijn precies zo geworden als we wilden! Van mooie details tot grote gehelen…het is allemaal perfect vastgelegd. Gedurende de dag hadden we nauwelijks in de gaten dat Isabel er was, met als gevolg hele spontane, natuurlijke en mooie foto’s! De slideshow van de bruiloft was een superleuk middel om de dag opnieuw te beleven en dit ook met vrienden en familie te delen. Door de muziek hieronder zit je er steeds weer even middenin!”
Eefje & Eric

Familiefotografie

Prachtige familiefoto’s ontstaan in een relaxte sfeer. Kinderen en volwassenen moeten zich op hun gemak voelen. Poseren werkt vaak averechts. De keuze van de locatie werkt ongedwongen foto’s in de hand. Graag neem ik jullie mee naar de bossen of een speeltuin. De prijzen voor familiefotografie beginnen bij € 325,- voor een kleine sessie van 1,5 á 2 uur, inclusief maximaal 50 professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie op dvd. Via een online slideshow kunnen jullie de sfeer van deze prachtige dag delen met familie en vrienden. Desgewenst maak ik een online gallerie. Bovenstaande prijs geldt voor één familie met maximaal twee kinderen. Voor meer personen maak ik graag een individuele offerte.

 

Zwangerschapsfoto’s

Die heerlijke bolle buik in beeld gebracht op een manier die echt bij jullie past. De meeste zwangerschapsfoto’s worden in de studio gemaakt. Willen jullie wat anders? Door met licht te spelen, maak ik ook in de vrije natuur prachtige foto’s van het groeiende wondertje. Voor een zwangerschapsshoot reken ik € 275,-.Newborn-Shoots

Als het nieuwe familielid eindelijk op de wereld is, krijg je er geen genoeg van om elk detail van dit kleine jongetje of meisje in je op te nemen. Al die unieke momenten vragen om prachtige foto’s. Hiervoor neem ik ruim de tijd bij jullie thuis, aangepast aan het ritme van jullie wondertje(s). Een newborn-shoot kost vanaf € 275,-.

Bruidsfotografie - Bruidspaar komt uit gemeentehuis Oirschot

“Isabel staat steeds op het juiste moment op de juiste plek zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Isabel heeft (op ons advies) de bruiloft van goede vrienden van ons gefotografeerd en hier was het resultaat wederom TOP! Isabel, nogmaals bedankt voor de prachtige herinnering die je voor ons hebt vastgelegd.”
Linda & Bas

 

Bruidspaar komt uit kasteel

“De foto’s zijn echt subliem! Wat een betoverende mooie foto’s heb je geschoten! We zijn echt helemaal onder de indruk – echt CHAPEAU!!!! We zijn echt superenthousiast en blij.”
Chantal & Tamara

Afscheidsfotografie

Inbegrepen in alle pakketten zijn de professioneel bewerkte foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie op USB-stick, een slideshow op muziek, btw en reiskosten tot 30 km vanuit Esch. Basispakket Vergeet-mij-niet: 3 uren fotografie, harmonicaboekje met 6 ingeplakte foto’s – 495,- euro. Voor overige pakketten klink hier.

 

Boudoir-Shoot

Foto’s in je (bruids)lingerie als cadeau voor de toekomstige bruidegom. Soulmates Images  maakt stijlvolle foto’s – romantisch of stoer – zonder te veel prijs te geven. In je eigen omgeving, in je eigen tempo en met respect voor je individuele wensen. Een boudoir-shoot kost € 295,- inclusief maximaal 30 professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie op dvd. Als vrouw bied ik boudoir-shoots uitsluitend aan vrouwen aan. Graag wil ik me tijdens een  shoot op mijn gemak voelen.Reiskosten

Bruidsfotografie binnen Nederland is inclusief reiskosten. Voor alle andere fotoshoots geld dit binnen een straal van 30 km vanuit Esch. Buiten deze straal geldt een reiskostenvergoeding van € 0,25 per km. Eventuele reistijd in overleg. Willen jullie bruidsfotografie in het buitenland? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief btw.

Bruidsfotografie op golfplaats

“Onze ervaring met Soulmates Images  bruidsfotografie is in een woord geweldig! Isabel is een heel fijne vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. Dit is ook terug te zien in de foto’s, die zijn allemaal spontaan en ongedwongen. Het album van onze bruiloft is schitterend geworden. Dit maakt de herinneringen aan deze speciale dag nog mooier. Iedere keer als ik de foto’s bekijk begin ik weer te stralen.”
Ilse & Joost

Menu