nl

Bruidsfoto Award nominatie

Bruidsfoto Award nominatie

Een Bruidsfoto Award nominatie – hier droomde ik al lang van. Eerder viel ik in de prijzen bij Fearless Photographers en bij de Masters of Dutch Wedding Photography en nu maak ik dus ook kans bij de door Bruid & Bruidegom georganiseerde BFFA. Per categorie zijn 10 foto’s genomineerd. Tot 13 mei kan gestemd worden op de foto’s. Wil je mee doen en kans maken op te gekke prijzen, klik dan hier. Mijn foto van de fantastische strandbruiloft van Sanne en Helena vind je in de categorie Bruid & Bruidegom. Wil je daarnaast kans maken op een strandshoot van Soulmates Images? Laat dan onderaan de pagina een commentaar achter of deel dit bericht op Facebook.

 

Bruidsfoto Award nominatie voor Soulmates Images

16 Reacties

Neem deel aan het gesprek en plaats een reactie

 1. Bart Coolen

  Fantastisch mooie foto Isabel! Ik herken de hand van een vakvrouw! Groetjes Bart Coolen

 2. Petro van Pelt

  Ik heb voor je gestemd. Succes!

 3. Femke van Tatenhove

  Super mooie foto! Ik heb je berichtje gedeeld op facebook.

 4. Daniela keijzer

  Jij blijft mij verbazen met de foto’s. .ze hebben zo iets moois. Elke foto weer ik heb dat nog nooit gezien bij een andere fotograaf

  Eentje die je echt weet te ontroeren met een foto.

  Daniela

 5. Dominique

  Net wat Daniela zegt, wat ik voorbij zie komen van je is elke keer een supermooie foto. De emotie en het moment weet je heel goed vast te leggen en het plaatje klopt altijd in al zijn facetten. Ik hoop echt voor je dat je deze mooie prijs gaat winnen. Je bent een kanjer.
  groetjes, Dominique

 6. Karin lubbers

  Hele mooie foto. Kimberley leert het van een vakvrouw

 7. Daniela

  Weer gestemd …..
  En ik word weer oma😃😃

  Daniela

 8. Desiree Heijligers

  Uiteraard voor je gestemd Isabel! Je foto’s blijven gewoonweg prachtig 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu