nl

Familiefotografie

Familiefotografie en kinderfotografie: De liefde binnen jouw gezin in beelden vasthouden. Dat kan bij een familieshoot in de natuur of bij jullie thuis. Waar je ook voor kiest – wat ik in mijn foto’s wil laten zien is jullie verbondenheid. Je hoeft daarvoor niet te poseren. Je hoeft alleen maar te genieten, met en van elkaar. Bij een familieshoot op locatie, of dat op het strand is, in het bos of op de heide, maken jullie er een leuk uitje van en fotografeer ik de interactie tussen jullie. Daarbij ontstaan ook altijd ongeposeerde portretfoto’s en groepsfoto’s. Kies je ervoor om alleen de kinderen in beeld te laten brengen? Dat is zeker mogelijk, maar bedenk wel waarom dat jouw keuze is. Sta je op dit moment liever niet voor de camera? Kijk dan met de ogen van je kinderen naar jezelf. Zij houden onvoorwaardelijk van jou en willen later echt wel foto’s kunnen koesteren waarop te zien is hoe veel je van ze houdt.
Als jullie voor een lifestyleshoot bij jullie thuis kiezen, breng ik in beeld hoe jullie dagelijks leven eruit ziet. Jullie kiezen daarbij zelf hoe lang ik aanwezig ben tot aan een gehele Day in a Life sessie waar ik er al ben als jullie opstaan en blijf tot de kinderen op bed worden gelegd. Een documentatie van jullie leven samen, kostbaar voor jullie kinderen om later op terug te kijken. Trouwens: Huisdieren horen voor mij ook bij de familie! Zij zijn dus altijd welkom om bij de familieshoot aanwezig te zijn.
Onderaan de pagina vinden jullie enkele links naar verschillende voorbeeldshoots voor familiefotografie en kinderfotografie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op om te overleggen hoe ik jullie liefde zo puur mogelijk in beeld kan brengen.

Vol verwondering wat de kinderen nou weer uitspokenJullie dagelijks familieleven thuisVolledig in zich zelf verzonken op het strandMet de baby lekker naar buitenOnvoorwaardelijke liefde tussen kind en katSamen de baby verzorgenJe pas geboren babyMoeder en zoon - familiefotografie om de liefde vast te leggenVol vertrouwen aan papa's handMet de kinderen in het natuurparkSamen op het strand Stoeien met de kat tijdens de fotoshootDay in a life met je babyNewborn baby verwelkomenKoken met je katDollen met de hond aan zeeMuziek maken voor de fotoshootFamiliefotografie in de speeltuinEr zijn voor je zoon bij regen en zonneschijnFamiliefotografie in de pluktuinThuis stoeien bij de Day in a life shootJe baby koesterenGezinsuitje op het strandEen kitten in de familieVrolijke kinderen tijdens de fotoshoot

Voorbeeldshoots op mijn blog:

Een voorbeeld voor familiefotografie op het strand vind je hier.
Voor een familieshoot van een grotere familie in de Beekse Bergen klik je hier.
Verbondenheid met een paard vind je hier vastgelegd.
Familiefotografie op de heide zie je hier.
Een voorbeeldshoot voor kinderfotografie op de heide vind je hier.
En ja, ook bij slecht weer kan een fotoshoot super leuk zijn! Een voorbeeld voor een fotoshoot van een grotere familie bij slecht weer vind je hier.
En omdat het zo leuk is nog een wat grotere familie op het strand hier.
Wil je een voorbeeld van een lifestyle-shoot thuis zien? Die vind je hier.
Een voorbeeld van een lifestyle-shoot bij een pas geboren baby vind je hier.
Ben je op zoek naar een foto van je kind voor aan de muur? Neem dan hier een kijkje.

Kan je na het zien van al die liefde niet wachten om de verbondenheid in je eigen familie vast te laten leggen? Neem dan graag contact op. Ik verheug me op jullie!

Soulmates Images is ook ambassadeur van Stichting Peace by Melvin.