nl

Bruidsfotografie Maasmechelen – sneak preview

Bruidsfotografie Maasmechelen – sneak preview

Bruidsfotografie Maasmechelen. Mijn eerste bruiloft in België, en ondanks dat er toch wel wat verschillen waren bleef één ding voor mij helemaal onveranderd: Als de bruiloft afgestemd is op een hele boel kinderen, is het voor mij met mijn camera gegarandeerd één groot feest! Hier een kleine preview van deze vrolijke dag bij onze zuiderburen. Ik hoop snel tijd te vinden om nog veel meer van deze heerlijke bruiloft te laten zien!

Voorbereiding van de bruid

Bruidsfotografie met VW bus

Bruidsfotografie met bruidskinderen

2 Reacties

Neem deel aan het gesprek en plaats een reactie

  1. conny

    Mooie foto’s van onze dochter en schoonzoon en kleinkinderen. Dank je wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu