nl

Blog

Familiefoto’s en kinderfotografie puur en vol liefde. Naast alle portfolio foto’s die op deze website te vinden zijn, vinden jullie hier de allernieuwste bruidsreportages, lifestylereportages, familiereportages en artistieke kinderfoto’s. Laat je inspireren en ontroeren door de liefde die ik van de mensen voor mijn camera weet in te vangen. Met veel plezier leg ik elke keer opnieuw de verbondenheid en passie tussen mensen (en dieren) vast. Van de ontluikende liefde van een jong koppel tijdens de loveshoot en de grote dag in jullie leven tijdens de bruiloft, via het groeiende wonder in je buik tijdens de zwangerschapsshoot en de eerste beelden van het nieuwe familielid tijdens de newbornshoot tot aan familiefoto’s van jullie complete gezin en het vastleggen van de uitvaart van een dierbare tijdens de afscheidsfotografie. De hele cirkel van het leven en de liefde. Je vind reportages van de familie-uitjes die ik organiseer en beelden van projecten die mij aan het hart gaan, zoals mijn fotografie voor Stichting Peace by Melvin en binnenkort voor mijn project rondom moederinstinct. Ik houd er trouwens van om contact te hebben met mijn volgers. Dus laat gerust onder jouw favoriete blog een bericht achter, zodat ik kan zien wat jullie bezig houd! Wil je zelf ook zo pure foto’s van jezelf en / of je geliefden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Verbondenheid zit in je hart

Geplaatst op 12 mei 2020

Verbondenheid zit in je hart

Verbondenheid. Het is de brandstof waar ik op draai. In mijn werk, maar zeker ook in mijn privéleven. Mij verbonden voelen met anderen geeft mij een warm en geborgen gevoel. En dat gevoel geef ik ook graag weer door aan anderen. Daarom is de liefdevolle verbinding tussen mensen (en dieren) ook het hoofdonderwerp van mijn fotografie. Op dit moment word onze maatschappij juist gevraagd om meer afstand te houden. Iets dat indruist tegen de menselijke natuur. Dus zoeken we naar andere wegen om toch met elkaar in verbinding te blijven. We bellen...

Lees meer

Afscheidsfotografie met vlinders

Geplaatst op 5 maart 2020

Afscheidsfotografie met vlinders

Afscheidsfotografie met vlinders Het fotograferen van afscheidsreportages is iets dat mij altijd raakt, maar deze uitvaart in Haaren heeft bij mij extra veel losgemaakt. De wens van de familie was het om op de begraafplaats vlinders los te laten, maar net van tevoren kregen ze te horen dat de weersomstandigheden te koud waren. Echte vlinders maken dan geen kans om in de vrije natuur te overleven en worden daarom niet geleverd. Als dierenliefhebber sta ik helemaal achter dit standpunt, en ik ben blij dat dit soort bescherming bestaat. Bij Els...

Lees meer

Day in a Life reportage éénmalig in ruil aangeboden

Geplaatst op 24 februari 2020

Day in a Life reportage éénmalig in ruil aangeboden

Day in a Life reportage: een reportage van jullie leven als familie, van het opstaan tot aan het naar bed brengen van de kinderen. Met al die kleine routines, die liefdevolle momentjes die je voor eeuwig zou willen vasthouden. Misschien heb je zo’n Day in a Life reportage altijd al eens hebben willen boeken, maar vond je het nogal kostbaar? Op dit moment bied ik de mogelijkheid aan om deze reportage te betalen met een ruilmiddel, ik heb deze fotoreportage namelijk onlangs gegeven voor een ludieke ruilketen. Stijn en Ron, de oprichters...

Lees meer

Moederinstinct: krachtige verhalen gezocht voor fotoproject

Geplaatst op 20 februari 2020

Moederinstinct: krachtige verhalen gezocht voor fotoproject

Moederinstinct. Voor sommigen is het een vaag woord, dat vooral de associatie wekt dat moeders meestal een sterkere band met hun kind(eren) hebben, omdat ze de kleine in hun eigen lichaam voelen groeien. Voor anderen is het een soort heilige graal omdat het een oerinstinct is die voortkomt uit een gevoel dat diep geworteld is in onze natuur; eerder iets magisch dan dat het in woorden kan worden uitgelegd. Zelf hoor ik meer bij die laatste categorie. Toen ik net moeder was geworden, wilde ik die duidelijke stem in mij nog wel eens aan de kant...

Lees meer

Reportagefotografie voor Brabeau: De Heeren van Hal

Geplaatst op 17 februari 2020

Reportagefotografie voor Brabeau: De Heeren van Hal

Reportagefotografie: Ik mocht weer eens voor Brabeau op pad en niet zo maar. Deze keer mocht ik fotograferen voor de serie “Binnenkijken” bij de Bed & Breakfast van de Heeren van Hal. In een thuiswedstrijd onder de rook van Den Bosch mocht ik genieten van het huis van Dick en Peter. Aangezien de reportage voor het winternummer van Brabeau gepland stond, moest ik de shoot een jaar van tevoren inplannen. Je wilt immers geen beelden met groen overladen bomen in je knusse kerstuitgave. En we hadden extra geluk dat er die winter nog...

Lees meer

Trouwfotografie Ulvenhout: Janneke en Sander

Geplaatst op 11 februari 2020

Trouwfotografie Ulvenhout: Janneke en Sander

Trouwfotografie Ulvenhout: De afgelopen dagen heb ik eindelijk weer eens mijn website een beetje vernieuwd. Daarbij kwam ik foto’s tegen die ik nog steeds niet heb geblogd en dat vind ik jammer. Daarom vandaag alsnog deze bruiloft van Janneke en Sander in het Brabantse Ulvenhout op mijn blog. Een dag vol liefde en verbinding op Landgoed Luchtenburg dat toen nog diende als trouwlocatie. Als ik nu naar de foto’s terug kijk, geniet ik weer van deze heerlijke dag vol sprankelende oogjes, dikke knuffels en veel gelach. Wil je nog een...

Lees meer

Ode aan de Knuffel: fotografie voor boek tegen pesten

Geplaatst op 25 november 2019

Ode aan de Knuffel: fotografie voor boek tegen pesten

De afgelopen maanden heb ik mij bezig mogen houden met een project waar ik al lang van droomde: fotograferen voor het boek Ode aan de Knuffel. Dat de auteur van het boek onze eigen zoon Melvin is, maakte het project extra bijzonder. En het feit dat de opbrengst van Ode aan de Knuffel 100 % aan het goede doel gaat, maakte dat ik mijn eigen opdrachten hiervoor graag een stukje opzei heb geschoven. Ode aan de Knuffel is een verzameling van bijzondere verhalen van mensen die een speciale band met hun knuffel hebben. Naast die verhalen maken...

Lees meer

Kinderfotografie Rielse Heide

Geplaatst op 6 september 2019

Kinderfotografie Rielse Heide

Kinderfotografie Rielse Heide: Veel was er niet meer over van de heide, toen we er afgelopen weekeinde op uit trokken. Maar daar hadden deze drie stoere kerels geen last van – die vermaakten zich hoe dan ook. Of moet ik zeggen vier stoere kerels, want met de jongens samen was Diesel meegekomen en die zorgde voor extra pret. Diesels voornaamste zorg was dat iemand de bal voor hem zou gooien en dat gebeurde ook veelvuldig. Ook als de bal in de boom verstopt werd, bleef de hond enthousiast. Het waren echter uiteindelijk toch de drie broers...

Lees meer

Familie-uitje met ezelwandeling in Oisterwijk

Geplaatst op 24 juli 2019

Familie-uitje met ezelwandeling in Oisterwijk

Een ezelwandeling is echt zo super leuk om te doen. Dus zijn we voor dit familie-uitje neergestreken bij de Ezelfarm Oisterwijk. In de wei mocht de familie zelf de ezels uitkiezen. De kinderen kozen voor Joepie en Iejoor. Ze namen ze mee naar de stal om ze te poetsen en op te zadelen en toen vertrokken we de mooie Brabantse natuur in. In het begin wilden de twee ezels nog wel eens uitproberen of ze aan de rand van de weg van het verse gras mochten snoepen, maar na enige duidelijkheid liepen ze lief en vrolijk mee. De kinderen vonden het...

Lees meer

Creatief familie-uitje in Boxtel

Geplaatst op 21 juli 2019

Creatief familie-uitje in Boxtel

Na het avontuurlijke familie-uitje vandaag een creatief familie-uitje op mijn blog. Ook deze keer streken we neer bij Petra Wols van de Rots Kinderwerkplaats. Zij begeleide de familie bij het maken van een grote familie schilderij. Eerst werd er een ondergrond gemaakt op het canvasdoek zo dat aan het einde geen wit meer over zou blijven. Meestal adviseert Petra om de ondergrond in lichtere kleuren aan te brengen, maar deze kinderen wisten exact wat ze wilden en het was heerlijk om te zien hoe hun moeder ieder kind zijn gang liet gaan. Wel was...

Lees meer